festival culinar
News

Festin la firul ierbii

Se anunță un weekend gustos pentru bucureșteni: se întoarce evenimentul culinar Festin la firul ierbii, ce va avea loc în perioada 15-17 septembrie în grădina hotelului Caro, pe malul lacului Floreasca. 2000 de metri pătrați de iarbă, vreme de vară târzie, spații de relaxare și entertainment și 14 food truck-uri, plus ceva muzică live, sunt reperele care definesc Festin la firul ierbii.

Evenimentul este gândit ca o oază urbană pentru cei sătui de asfalt, un spațiu sigur pentru familii (cu cățel și purcel) și un loc unde îți satisfaci poftele de la food truck-urile pe care nu le găsești disponibile în fiecare zi. Plus barul cu arome surprinzătoare de la Shoteria și bere artizanală. Evident, nu puteau lipsi cafeaua, dar nici sucurile proaspete, pentru toată familia.

Creatorii de gusturi delicioase sunt în acest weekend: Camioneta, La Finca Alioli, Furgoneta, Ză German Wurst Wagen, Smokăreală, Mexican Bizness, Pasta del Popolo, Bibo Burgers, Friddi Gelato, Delicii pe roți, Rio Juice, Shoteria, Zăganu și Dose.

De atmosferă se vor ocupa sâmbătă și duminică pe timpul zilei VRTW Sounds, iar Iorga și Nipple’s Delight vor încinge seara de sâmbătă, în vreme ce duminică îi vine rândul Irinei să se ocupe de muzică.

Programul evenimentului este vineri de la 16:00 la 22:00 și sâmbătă și duminică de la 11:00 la 22:00, iar intrarea este liberă. Hotelul dispune de parcare proprie (contra cost), sau puteți veni cu mijloacele de transport în comun, fiind foarte accesibil, atât cu metroul, cât și cu transportul de suprafață.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro