hot dogs
News

Za German WurstBar la loc fix

De câte ori nu v-ați gândit, în timp ce înfulecați ceva delicios pe la câte un street food festival, că v-ar plăcea să mâncați mai des acel produs, nu să așteptați doar până la următoarea manifestare? Tocmai de acea, unele din food truck-urile deja consacrate au ales să facă și punct fixe, unde să poată fi găsiți zi de zi.

Za German este unul din ele, fiind printre primele rulote de festival, probabil primul care și-a îndreptat atenția exclusiv către hot dogs fancy și wurst-i consistenți. Trei ani a cutreierat evenimentele importante din toată țara și în toamna aceasta și-a găsit și un loc fix, unde pot fi găsiți zilnic, la Za German WurstBar în cadrul conceptului Mega Street Food din incinta Mega Image Concept Store Barbu Văcărescu, exact lângă Promenada Mall.

Za German WurstBar este situat, deci, într-o zonă plină de birouri și corporatiști înfometați și pofticioși, așa că și-a extins puțin meniul față de wurst-ii prezenți la food truck, cu preparate de mic dejun, dar și supe.

Cârnații, vedetele meniului Za German WurstBar și Truck sunt importați direct din Germania și Austria, de la mama wurst-ilor, și sunt făcuți din ingrediente de calitate, numai carne și mirodenii. La fel este și restul ingredientelor folosite, toate aduse din țările de origine, cum ar fi mozzarella din Italia sau pulberea de curry din India.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro