Cine nu vrea să-și îmbunătățească tehnicile în bucătărie sau, dacă e la început, să dobândească din start aptitudini care să-i fie de folos în procesele de preparare a bucatelor. Iar când celebrul chef Gordon Ramsay îți este profesor… lucrurile par să devină simple. Uite câteva trucuri explicate de Gordon, de la tăiatul cepei la prepararea unui bol de orez, de la filetarea unui pește la ascuțitul unui cuțit.Privește, fiindcă sigur vei învăța lucruri noi!
Cinci ponturi simple, de la Gordon Ramsay
S-ar putea să-ți placă și:
Despre autor
Chili Pepper
Recent Comments
- Un nou restaurant Sciccheria în centru on Aniversare cu stea Michelin la restaurantul Sciccheria
- Ce e nou în Noua Bucătărie Românească on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
- Ziua Internațională a Burții de Vită, sărbătorită în premieră în on Tomatino – festivalul roșiilor la Rual primul AproBistro
- Noutăți la restaurantul Gramont on Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter devine Gramont
- Ziua Națională a Ciorbei on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
Adaugă un comentariu