Câștigându-și renumele pe vremea când un fost președinte petrecea aici, Golden Blitz este totuși, în primul rând, unul din cele mai longevive restaurante din București, datând din 1991.
Despre restaurantul Golden Blitz
Restaurantul actual se află într-o clădire modernă, construită în 2013 pe amprenta vechiului Golden Blitz. Acum localul are 100 locuri, plus o terasă generoasă și parcare proprie, un avantaj în Bucureștiul supra-aglomerat.
Decorul a fost realizat astfel încât să completeze experiența culinară, cu accente clasice și elegante, creând un spațiu cald și primitor, potrivit atât pentru cine romantice, cât și pentru întâlniri speciale.
De miercuri până duminică, atmosfera este animată de muzică live în fiecare seară.






Despre meniul Golden Blitz
În prezent, restaurantul abordează un meniu cu specific internațional, îmbinând armonios bucătăria franțuzească, italienească și românească. Meniul a fost conceput și coordonat de chef Eduard Lise, punând accent pe echilibru, gust și tehnici moderne de gătit. Printre preparatele cele mai căutate din meniu se află vițelul gătit lent, pieptul de curcan gratinat cu risotto al pesto și la desert, kataiful cu pară caramelizată. La toate acestea se adaugă un meniul generos atât de vinuri, cât și de spirtoase și băuturi non-alcoolice.










Golden Blitz, str. Răzoare nr. 32, București
















Adaugă un comentariu