fine dining
News

Truff & Moi livrează experiența fine-dining

Într-o perioadă în care foarte multe restaurante și-au închis porțile, iată că sunt altele noi care apar. Acesta este și cazul Truff & Moi, primul restaurant exclusiv de delivery care propune preparate fine dining la tine acasă. Începând de săptămâna trecută ne putem bucura de aroma trufelor combinată cu preparate realizate de un chef francez, livrate în confortul locuinței.

Truff & Moi a apărut pentru a răspunde unei nevoi de „împrietenire” cu preparate exclusiviste, făcându-le astfel disponibile publicului larg într-un mod simplu și firesc – livrare la domiciliu prin intermediul site-ului dedicat. Meniul este elaborat de chef Stephane Mora, un bucătar născut în sudul Franței, dar care consideră Bucureștiul ca fiind căminul său. Preparatele reunesc ingrediente de calitate, puse în valoare de chef Stephane pentru a obține de la salate lejere la fructe de mare și deserturi onctuoase, vedetele fiind, evident, trufele.

În spatele conceptului stă Ciprian Moldoveanu, cel care la doar 35 de ani a preluat managementul unui gigant precum Nordic Food (distribuitor de ingrediente de calitate din întreaga lume). El declară că a călătorit mult încă din copilărie, pentru ca mai apoi ca adult să se lase fascinat de frumusețea și regimul de viață din pitoreștile insule ale bazinului mediteranean.

„Mi-am dorit ca prin intermediul Truff & Moi și a preparatelor să aduc o parte din experiențele mele publicului din țara noastră, o călătorie culinară ambalată cu grijă și livrată în casele celor care ne aleg serviciile. Cred că sunt mulți români care apreciază rafinamentul unor preparate de înaltă clasă, curioși temerari ai experiențelor culinare. Pentru toți cei care știu să exploreze, gurmanzi autentici, foodies sau poate cei cărora le putem evoca gustul de acasă, pentru ei am creat Truff & Moi!”

Ciprian Moldoveanu

Așadar, Truff & Moi livrează experiența de fine-dining direct acasă, permițându-ne astfel să evadăm în sudul Franței cu ajutorul unui Velouté de Ciuperci și Trufe sau să vizităm bella Italia în viziunea unei porții apetisante de Taglioline al Nero di Seppia & Frutti di Mare.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro