Această rețetă simplă care implică peștele spadă e garnisită cu arome și ingrediente mediteraneene: capere, lămâie și ulei de măsline. De atât ai nevoie pentru a prepara acest fel ușor și delicios.
[amd-zlrecipe-recipe:4]
Pește spadă cu capere
S-ar putea să-ți placă și:
Despre autor
Chili Pepper
Recent Comments
- Un nou restaurant Sciccheria în centru on Aniversare cu stea Michelin la restaurantul Sciccheria
- Ce e nou în Noua Bucătărie Românească on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
- Ziua Internațională a Burții de Vită, sărbătorită în premieră în on Tomatino – festivalul roșiilor la Rual primul AproBistro
- Noutăți la restaurantul Gramont on Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter devine Gramont
- Ziua Națională a Ciorbei on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
Adaugă un comentariu