După câțiva ani în care și-au stabilizat poziția pe piața de vinuri românească, experții de la Crama Liliac au produs și primul spumant al casei, un cupaj de Fetească Albă cu Chardonnay: Sparkling by Liliac.
Sparkling by Liliac. este produs prin metoda tradițională (methode champagnaise) și se face după ce acesta este ținut pe drojdie timp de 30 de luni. Noua etichetă face parte din gama Private Sélection, o ediție limitată ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grijă, manual, și care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau în vinoteci rafinate.
Noul spumant este descris de specialiști ca fiind îndrăzneț, elegant și echilibrat, cu o culoare galben-pai, cu arome florale, miere și tartă proaspătă de lămâie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospețimea notelor de măr.
Din luna iulie, noul spumant este disponibil în magazinele de specialitate, cât și în restaurantele din București și din țară. Vinul se găsește în două mărimi de sticlă, 0.75 l respectiv 1.5 l.
Adaugă un comentariu