Drinks Food stories News

Sparkling by Liliac

După câțiva ani în care și-au stabilizat poziția pe piața de vinuri românească, experții de la Crama Liliac au produs și primul spumant al casei, un cupaj de Fetească Albă cu Chardonnay: Sparkling by Liliac.

liliac sparklingSparkling by Liliac. este produs prin metoda tradițională (methode champagnaise) și se face după ce acesta este ținut pe drojdie timp de 30 de luni. Noua etichetă face parte din gama Private Sélection, o ediție limitată ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grijă, manual, și care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau în vinoteci rafinate.

Noul spumant este descris de specialiști ca fiind îndrăzneț, elegant și echilibrat, cu o culoare galben-pai, cu arome florale, miere și tartă proaspătă de lămâie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospețimea notelor de măr.

Din luna iulie, noul spumant este disponibil în magazinele de specialitate, cât și în restaurantele din București și din țară. Vinul se găsește în două mărimi de sticlă, 0.75 l respectiv 1.5 l.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro