retete sanatoase
News

Cartea de Bucate Herbalife Vol. 2

Herbalife România a lansat volumul 2 al Cărții de Bucate Herbalife. Aceasta conține 80 rețete noi, unice din Europa și Africa, care sunt structurate în patru capitole. Primul capitol despre “Hrană și strălucire”, oferă o serie de rețete delicioase despre cum se poate susține vitalitatea. Al doilea capitol despre “Sport“ vine cu o serie de rețete menite să hrănească sportivul din tine. În cel de-al treilea capitol despre “Wellness“ se regăsesc rețete pentru starea de bine, iar cel de-al patrulea capitol intitulat “Party“ reunește o sărbătoare a deliciilor bogate în nutrienți.

Codurile QR din acest volum facilitează experiența de cumpărături pentru produsele Herbalife. În plus, cartea conține idei de reciclare în care sunt prezentați pașii de reutilizare a recipientelor într-un mod responsabil, subliniind astfel angajamentul Herbalife față de mediu.

În 2020, Herbalife a fost lansat primul volum al Cărții de Bucate cu 80 de rețete extraordinare, împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele fiind ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică.

Cartea se poate comanda de pe site-ul Herbalife.

CITEȘTE ȘI
MAUVE Wine Experience III - Festival de muzică și film în via Tohani România

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com