Food stories News

Coffee 2 Go trezește mai multe dimineți

Tocmai deschisă cea de-a treizecea locație, Coffee 2 Go își propune să îți trezească diminețile în cel mai plăcut mod. Dar și după-amiezele leneșe, pentru că gama variată de băuturi este pentru orice oră.

La Coffee 2 Go găsești două blend-uri de cafea: unul pentru cafeaua la filtru, altul pentru espresso. Ambele sunt mixuri de Arabica și Robusta, în diferite proporții, rețetele de preparare (ca materie primă) fiind concepute de Mihai Florescu, expertul faimos într-ale cafelei. Odată ce boabele ajung în espressor, ele dau viață celor mai variate băuturi pe bază de cafea, iar vedetele meniului sunt Flavoured Cappuccino / Latte și Filter Coffee.

În urmă cu cinci ani, Vlad Timaru, Iuliana Timaru și Mircea Rădulescu puneau bazele afacerii Coffee 2 Go, iar acum se bucură de o largă rețea, atât proprie, cât și în franciză, în mai multe orașe din țară. Între timp, pe lângă aceste coffee spot-uri au apărut și minicafenelele Inside, dar și un nou concept, STAY by Coffee 2 Go, o cafenea cu suprafață generoasă. Iar acum cea mai nouă locație este într-un cartier liniștit al capitalei, unde poți să îți începi ziua relaxat, pe strada General Berthelot, la numărul 5.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro