radu dumitrescu
News

Culoare în farfurie cu Radu Dumitrescu la TV Paprika

Începând de astăzi, TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00.

Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează, alături de invitații săi, că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea.

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este, de un deceniu, pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucătar în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală.

„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă, printre altele, risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale.

În fiecare episod Culoare în farfurie, Radu va avea invitați prieteni, mai mult sau mai puțin cunoscuți în horeca și media, pe care îi va pune la treabă alături de el.

Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro