Începând de astăzi, TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00.
Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează, alături de invitații săi, că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea.
Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este, de un deceniu, pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucătar în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală.
„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă, printre altele, risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale.
În fiecare episod Culoare în farfurie, Radu va avea invitați prieteni, mai mult sau mai puțin cunoscuți în horeca și media, pe care îi va pune la treabă alături de el.
Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.
Adaugă un comentariu