restaurant nou
News

Meniu nou la Bosco Gourmet Nest

Bosco Gourmet Nest, unul dintre cele mai noi restaurante din capitală, anunță lansarea unui nou meniu de sezon semnat de către Andrey Korobyak, Executive Chef al localului. Selecția de preparate urmărește spiritul și viziunea localului, care își propune să ofere fine dining abordabil și confortabil, de care oaspeții să se poată bucura în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale.

„La Bosco, obiectivul nostru este să creăm o experiență gastronomică de neuitat, care să curatorieze cele mai bune produse locale și să le includă în preparate fine, trecându-le prin filtrele bucătăriei nordice și europene. Ce ne dorim este să avem un restaurant de top, care ar putea fi poziționat în orice țară culinară de renume, raportându-ne la cele mai înalte standarde ale industriei”, declară Andrey Korobyak, Executive Chef BOSCO Gourmet Nest.

Noul meniu de la Bosco este gândit nu doar în funcție de sezonalitatea produselor, ci și de schimbările de temperatură, oferind preparate reconfortante, ideale pentru toamna târzie și iarna. Meniul este o călătorie gastronomică modernă, care include preparate precum tarta tatin cu ceapă, tartarul de miel cu Hoisin, aioli de ciuperci, șalotă marinată, ciuperci King Oyster și pâine artizanală, somonul crud cu apă de roșii, dovlecei, cremă de hrean și grapefruit, supa bisque cu cod, langustină și fenicul, supa cremă de topinambur cu trufe negre, tarta caldă de mere cu înghețată de cardamom și caramel sărat, prăjitură cu miere și smântână acrișoară.

Pe lângă preparatele sofisticate, meniul va fi disponibil și în variante pentru evenimente private sau corporative, oferind o experiență adaptată oricărei ocazii.

La Bosco, chef Korobyak implementează o filosofie culinară inspirată de simplitatea și naturalețea nordică, dar adaptată la piața locală din România. Meniul său pune accent pe „comfort food” de înaltă calitate, preparate cu puține ingrediente, dar realizate la cele mai înalte standarde. O parte importantă a conceptului este colaborarea cu fermierii locali, pe care Andrey îi curatoriază cu atenție, în încercarea de a stabili parteneriate pe termen lung și de a promova produse locale de calitate.

CITEȘTE ȘI
Cum se maturează vita la Osho (București)

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




Booking.com