must party
News

Must Party la Casa Doina

Casa Doina sărbătorește toamna cu Must Party – festivalul mustului care va curge fără oprire alături de grătare, pastramă, proțap și barbeque, plăcinte de sezon și gogoși fierbinți. Acestora li se vor alătura sesiunile de muzica live și degustări de vinuri de la Crama Oprișor.

Începând cu 7 octombrie, grădina emblematicului restaurant va celebra încheierea unui sezon de evenimente la șosea și începerea recoltelor de toamnă. Must Party începe luni, la ora 18.00 și durează până vineri, 11 octombrie.

Mustul făcut pe loc din struguri proaspăt zdrobiți, veniți din inima Olteniei, de la Crama Oprișor, dă tonul evenimentului, deschizând apetitul pentru bucatele de tradiție, pregătite în bucătăria restaurantului și trufandale românești de la Matache Măcelaru.

must party

Meniul de sezon include:

  • Must proaspăt la discreție
  • Purceluș și berbecuț la proțap, pastramă, carne la grătar, mititei și mămăliguță.
  • Gogoși și plăcinte de sezon.
  • Cârnați, ciolan, tobă, cotlet haiducesc și alte bunătăți tradiționale de la Matache Măcelaru.
  • Degustări de vin La Cetate, Smerenie și Jiana Rose de la Crama Oprișor

Luni, miercuri și vineri, de la ora 19.00, Trupa Friends va antrena oaspeții cu coveruri, iar marți și joi, de la aceeași oră, Theodor Pană Band au pregătit repertoriul propriu.

must party

Accesul se face pe bază de brățări care includ mâncarea, mustul la discreție, degustările de vin și entertainmentul. Preț brățară: 180 lei/persoană/zi. Alte băuturi nu sunt incluse.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro