News

Băcănia ROD își lansează magazin online

După ce atunci când aveam poftă de bunătăți românești, mergeam în Piața Amzei la Băcănia Rod, acum putem să avem parte de aceleași gusturi și din fotoliul de acasă. Sau de pe banca din parc, dacă tot a venit primăvara.

Începând cu luna februarie, produsele Băcăniei ROD  pot fi cumpărate și online, pe www.bacaniarod.ro.

Specialități din carne și brânză, vinuri, dulciuri,  dar și conservele marcă proprie Băcănia ROD din ingrediente locale, fertilizate natural și pregătite după rețete autohtone, fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără aditivi – toate se regăsesc pe site-ul băcăniei. Livrarea se face în București în 24h, iar în restul țării în 48h.

„Clienții Băcăniei ROD sunt oameni ocupați, prinși în tumultul vieții dar îndrăgostiți de gusturi și de experiențe culinare autentice. Așa că magazinul online a fost pasul firesc de dezvoltare. În plus, avem clienți din toată țara, oameni care ne trec pragul de fiecare dată când vin în București și cărora am vrut să le ducem mai aproape produsele băcăniei, care acum sunt la un click distanță. De altfel, prima comandă în magazinul online a fost din Botoșani. Mai mult, jumătate dintre comenzile online sunt din provincie”, declară Laura Rogojan, co-proprietară a Băcăniei ROD.

Băcănia comercializează 5 categorii de produse. Conservele de casă (dulceţuri, salate, murături, miere, uleiuri presate la rece) sunt produse marcă proprie Băcania ROD, manufacturate printr-un proces lent, cu multă atenţie. Fructele şi legumele din care sunt produse conservele sunt fertilizate natural şi provin din grădinile localnicilor din judeţul Vâlcea şi din pădurile zonei. Alte categorii de produse disponibile în Băcănie sunt: specialităţi tradiţionale din carne (preparate din vânat, salamuri crud uscate afumate, pastrame, etc), brânzeturi naturale, produse de panificaţie (pâine artizanală cu maia) şi dulciuri de casă (cozonac şi cornulețe), toate provenind de la producători locali. De asemenea, ROD comercializează o selecţie de vinuri, provenind de la cele mai bune case de vinuri româneşti.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro