hard rock cafe bucuresti
News

Battle of the Burgers sub semnătura chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la Hard Rock Cafe

La aniversarea a 15 ani de prezență în România, Hard Rock Cafe București lansează meniul “BATTLE OF THE BURGERS”, în parteneriat cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Este prima oară când cei trei chefi cooperează împreună cu un restaurant și deși Sorin Bontea și-a mai pus semnatura pe meniul Hard Rock, această colaborare triplă este o premieră pentru lanțul internațional. Iar ca orice ediție limitată, cei trei burgeri vor fi în meniu doar pentru 6 săptămâni. Lansarea meniului Battle of the Burgersa avut loc în seara zilei de 26 ianuarie, în prezența celor trei chefi, în cadrul unui eveniment aniversar, încheiat cu un concert susținut de trupa Holograf.

Meniul Battle of the Burgers

The Goat Father by Chef Sorin Bontea
Steak burger din carne proaspătă de vită acompaniat de brânză de capră, frunze de valeriană, dulceață de smochine, sos barbecue și ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiți și sos Chipotle Aioli.

Foie Gras and Truffle Burger by Chef Florin Dumitrescu
Steak burger din carne proaspătă de vită, sos cu note parfumate de foie gras și trufe negre, felii de mere la grătar și mix de salată. Servit cu cartofi prăjiți și sos de foie gras.

CramBurger by Chef Cătălin Scărlătescu
Steak burger din carne proaspătă de vită cu brânză Camembert, fructe confiate, semințe de dovleac, pastă de trufe, dulceață de ceapă caramelizată, castraveți murați, salată coleslaw și sos barbecue. Servit cu cartofi dulci prăjiți și sos Chipotle Aioli.

Cele trei rețete intră în competiție timp de 6 săptămâni, iar câștigătorul ”bătăliei burgerilor” va fi desemnat pe baza voturilor primite din partea clienților restaurantului. La finalul campaniei participanții la vot vor fi înscriși automat la o tombolă, al cărei mare premiu este o întâlnire cu cheful preferat, dar și alte premii surpriză.

Muzeul Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe București găzduiește o colecție impresionantă de peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperți de albume care au aparținut unor artiști și trupe de renume, precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica,
Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler.

Artiștii români care au donat obiecte pentru colecția Hard Rock Cafe București sunt Holograf, Cargo, Cristi Minculescu, Cornel Ilie și Nicu Covaci.

La nivel internațional, Hard Rock este cel mai important expozant și colecționar de obiecte care au aparținut marilor vedete ale scenei, transformând restaurantele în adevărate muzee ale muzicii. Colecția de suveniruri expusă în restaurantele Hard Rock Cafe din toată lumea numără peste 85.000 de piese, prezentate prin rotație, în toate cele peste 200 de restaurante din lume.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro