radisson
News

Brunch festiv la Radisson Blu Bucharest

Hotelul Radisson Blue din București este unul din puținele locuri din Capitală unde te poți bucura în fiecare duminică de un brunch bogat, iar acum, în luna decembrie, el devine festiv, așa cum se cuvine pentru o lună de Sărbători.

Așadar, pe 8, 15 și 22 decembrie brunch-ul ce se ține în restaurantul Dacia Felix de la parterul hotelului reunește feluri tradiționale obișnuite pentru această perioadă, iar în ziua de Crăciun seria festivă se încheia cu o masă pe care o poți petrece alături de întreaga familie, fără să mai ai grija preparatelor și a vaselor.

Pe lângă felurile obișnuite pentru orice brunch, cel festiv include preparate precum salata de boeuf, porc în aspic, tobă, leber, curcan întreg, dar și preparate internaționale precum sushi, humus, paste sau tartar de vită ori creveți preparați în mai multe feluri. Pe lângă toate acestea, meniul de mâncare este completat de spumant, vin alb și roșu, bere, răcoritoare și cafea și ceai.

Brunch-ul festiv este disponibil de la 12:30 la 16:30 și costă 255 lei pentru adulți, 200 pentru adolescenți și 100 pentru copiii de peste 6 ani. Cei mai mici au intrarea gratis și un loc de joacă dedicat lor.

De Cărciun, Christmas Brunch include feluri tradiționale românești, bufet cu fructe de mare, preparate clasice din bucătăria internațională și mâncăruri spectaculoase precum curcanul întreg, homarul sau vițel flambat.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro