Diminețile, fie ele însorite sau mohorâte ale acestui început de primăvară pot începe în forță la The Harp Bakery, bistroul din Piața Unirii unde găsești mic dejun, sucuri energizante din fructe și legume, prăjituri și patiserii, dar și preparate de prânz pentru gurmanzi.
Meniul de primăvară pentru prima masă a zilei cuprinde ouă Benedict clasice; ouă Florentine – ouă posate așezate pe un foietaj crocant, cu spanac și mozzarella și sos olandez; ouă țărăneșți așezate pe pat de cartofi prăjiți amestecați cu bacon, mozzarella, roșii și pătrunjel; și ouă gratinate – așezate peste ciuperci, bacon și roșii și mozzarella. Nici persoanele care respectă o dietă strictă nu au fost uitate și se pot bucura de un mic dejun light cu ouă poșate, avocado și legume la grătar.
Masa matinală este completată de sucuri combinate de fructe și legume, cum ar fi Energy boost preparat din mere, portocale, morcov și ghimbir sau Detox cu morcov, mere, sfeclă, lămâi, fresh de portocale, grapefruit, dar și limonadă.
Pentru pauza de prânz, meniul vine cu file de pui în crustă de nachos, creveți în sos de vin, hummus și tabbouleh, mușchiuleț de porc cu cartofi gratinați, spanac cu 4 feluri de brânză, penne gratinate cu spanac, pappardelle cu pui și ciuperci, pappardelle cu fructe de mare, penne carbonara, penne AOP, penne quatro formaggi și pizza de diferite feluri.
Desertul sigur îți va sări în ochi pentru că virinele burdușite de dulciuri făcute în cofetăria proprie nu pot lăsa insensibil pe nimeni care trece pragul bistroului.
Adaugă un comentariu