Food stories News

Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri revine la televizor cu o nouă emisiune, de la mijlocul acestei luni. Din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21:00, TV Paprika va difuza o nouă producție locală, Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri. Noua
vedetă de la TV Paprika i se alătură, astfel, lui Antonio Passarelli. Născută în Bahamas, Patrizia a copilărit în Italia, dar locuiește în România din 1992 și este cunoscută grație rolului de jurat din sezoanele 4 și 5 ale emisiunii „MasterChef”.

Emisiunea Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri a fost filmată la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este chiar fiul ei de 22 de ani, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase.

patrizia paglieri

Fiecare episod ne dezvăluie două rețete și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018:

  • Jamie gătește italienește: simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră însorita Sicilie și gătesc alături de diverse nonne – supereroii bucătăriei italiene. Aceasta începe din 6 octombrie, în weekend, de la ora 16:00.
  • Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană – Si și Dave ajung, pe 2 roți, în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania. Emisiunea se difuzează din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00.
  • Să gătim sănătos cu Pepe – Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui; din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro