emisiuni tv paprika
News

Deserturi Magice cu Prăjiturela

O nouă producție autohtonă debutează luna aceasta la TV Paprika sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30. Călătoria gustativă incitantă este ghidată de Mihaela Sava, cunoscută drept Prăjiturela. 

Fiecare episod din primul sezon este o combinație delicioasă între vechi și nou, combinând rețete moștenite de Prăjiturela de la mama sau de la bunici, dar și idei noi și surprinzătoare, pline de inovație – combinații de ingrediente la care nu ne așteptăm. Rezultatele sunt deserturi savuroase, pline de culoare și care nu necesită prea mult timp de preparare. Mihaela propune și o băutură special aleasă care va scoate în evidență aromele din deserturi. 

Prăjiturela vine dintr-o carieră surprinzătoare, având în vedere umorul și căldura cu care vorbește despre gastronomie și viață: 15 ani petrecuți în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel și food blogger. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenți din toată lumea. 

Inspirația îi vine din explorări noi, fie că e vorba de paginile cărților, fie că e vorba de călătorii în toată lumea sau de amintiri din copilărie și creativitate pură. Cu toate aceste influențe și inspirații, „Deserturi Magice cu Prăjiturela” nu este un simplu show culinar: este o adevărată experiență care te va purta într-o călătorie de neuitat, la început de toamnă. O să afli că poate fi simplu să pregătești o prăjitură cu care să te mândrești, că poate fi distractiv și un act creativ să organizezi o petrecere și că e extrem de satisfăcător să-i răsfeți pe cei dragi, cu creații de neuitat.

CITEȘTE ȘI
Hard Rock Cafe lansează pachetele „Do It Yourself”


Emisiunea este în fiecare weekend, la TV Paprika, de la ora 20:30.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com