degustare sampanie
News

Champagne Bucharest 1st Edition

Primul Champagne Salon din București va avea loc pe 3 octombrie la The Villa. În cadrul acestui eveniment deschis publicului vor expune 10 producători de șampnie din portofoliul Champagne Room și alți 3 producători de vin.

Champagne Paul Bara, Champagne Franck Bonville, Champagne Marc Hebrart, Champagne Pierre Gimonnet, Champagne Andre Clouet sunt deja producători cunoscuți printre iubitorii de șampanie și vinuri din România, așa cum sunt în Franța și în mare parte din Europa și Asia. Alți vignerons, cum ar fi Champagne Miniere, Champagne A Margaine, Champagne Lancelot-Pienne, Champagne Lacourte-Godbillon, Champagne Pierre Moncuit și Champagne Eric Taillet vor fi descoperiți cu această ocazie.

În ceea ce privește vinurile, vor fi un producator din Bordeaux – Chateau Jean Faux, care produce vinuri albe și roșii certificate bio, unul din Burgundia – Domaine Deux-Roches, Macon, excepțional producator de Chardonnay, iar din Germania vor fi prezenți doi dintre cei mai importanți producători de Riesling, Weingut Donnhoff și Weingutt Fritz Haag.

Fiecare producător va prezenta 3 șampanii sau vinuri, iar publicul va putea interacționa direct cu producătorii. Paharul evenimentului va fi Zalto Denkart, pahare suflate manual și considerate printre cele mai fine din lume. Un salon de Champagne în care paharul oficial este Zalto, va fi înca o premieră în România, iar invitatul special al evenimentului va fi Barko Caviar, producător român de caviar din județul Vâlcea.

Champagne Bucharest 1st Edition – Marea Degustare se desfășoară pe 3 octombrie între orele 10-18 la The Villa (București) și biletul de intrare constă 250 lei, cu o garanție suplimentară de 200 lei pentru paharul oficial, pe care o primiți înapoi la returnarea paharului.

CITEȘTE ȘI
Legenda merelor verzi Granny Smith

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




Booking.com