mixologie
News

Cele mai bune cocktailuri din SUA în 2020

La fel ca și în cazul sandvișurilor, americanii și-au desemnat cocktailurile favorite în 2020, chiar dacă a fost un an în care barurile au avut mult de suferit. Totuși terasele și soluțiile creative nu le-au stat în cale mixologilor pentru a prepara băuturi interesante. Așa că iată care sunt câștigătorii.

Trendurile anului s-au bazat pe cocktailuri afumate sau aromatizate cu diverse elemente.

Cocktailul câștigător pe bază de cafea este Cold Brew Cocktail creat de Mike Gaines de la Sol Mexican Cocina din Newport Beach, California, și conține Reposado Tequila, Hazelnut Espresso Liqueur, 1921 Crema (tot un liqueur), cafea cold brew, praf de scorțișoară, fiind servit într-un pahar plin cu gheață.

Un alt cocktail câștigător este The Passionista, creat de Anthony Escalante de la Geordie’s at Wrigley Mansion din Phoenix. Cocktailul este unul construit în mai multe etape, astfel încât să permită ingredientelor să se infuzeze și conține vodcă aromatizată cu yuzu, Aperol, sirop de fructul pasiunii Liquid Alchemist, lămâie meyer Oleo Saccharum, suc de lămâie, Angostura Bitters, grăsime din lapte clarifiată și arome de ceai Fruit Rouge Black Tea.

Travis Serbus de la Petite Leon din Minneapolis este fericitul câștigător al unui loc pe lista celor mai bune cocktailuri din 2020 cu al său Cassius Green făcut din La Luna Mezcal, Ida Graves Aquavit, Ancho Reyes Poblano Liqueur, sirop de ananas, suc de tomatillo, suc de lime și finisat cu un pic de Cava.

Midnight Run de la 151 Kitchen Bar din Elmhurst, Illinois, creat de Leonid Girik își găsește și el un loc în top, fiind compus din whiskey de secară, Amaro,Vermouth dulce infuzat cu Earl Grey, Dry Curacao, fum de lemn de esență tare (mesquite, măr și piersic).

Rebecca Dowda a creat în III Forks din Dallas cocktailul Le Rendezvous din Rémy Martin VSOP Cognac, Licor 43, nectar de agave Monin, suc de ananas, Angostura Bitters, suc de lime și portocală turnate peste ananas proaspăt, coajă de portocală și scorțișoară.

The Chatpata Fizz din Thyme Bar, New York City a fost mixat de Jeremy LaBlanche și conține Mezcal, sirop de pandan, suc carbogazos de lime și iasomie făcut în casă, Tabasco verde, wasabi și sare. Cocktailul este afumat cu fum de pin și lavandă și decorat cu piele de somon părjită.

Smoke on the Water este propunerea câștigătoare a celor de la Atlantis Steakhouse din Reno, Nevada, creat de Steven Sedillos. „Fumul pe apă” conține Empress Gin, Rock Sake Nigori, Italicus Bergamotto Rosalio, Monin Ginger Syrup, vapori cu aromă de ghimbir, suc de lămâie, lapte de cocos și Hopped Grapefruit Bitters.

Cocktailul cu acadele câștigător este Joey Lollipops de la Pazzo Cucina Italiano din Naples, Florida, creat de Peggy Feldon. Ea a adunat în același pahar tequila silver infuzată cu jalapeño, liqueur de portocale siciliene, pere picante, sirop de agave, bordură de sare pe pahar, câteva picături de suc de lămâie și acadea Dum Dum.

Ultimul dintre cocktailurile câștigătoare este Communication Breakdown din Carson Kitchen, Las Vegas, al cărui creator este David English, mixologul ce l-a făcut din Del Maguey Vida mezcal, suc de lămâie, lavender bitters și Domaine de Canton Ginger and Contratto Bitter Liqueur.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro