Dacă ești amator de frig și acum este sezonul tău preferat, pentru o experiență memorabilă în România poți alege să îți petreci un weekend la hotelul de gheață de la Bâlea lac. Însă dacă vrei ceva și mai extravagant, destinația ta ar trebui să fie Canada.
The Four Seasons Whistler Hotel and Ski Resort din British Columbia, Canada, a pregătit pentru oaspeții săi o cină în doi, de neuitat ce presupune cinci feluri de mâncare ce sunt servite într-o peșteră-ghețar cu o vechime de 12 mii de ani și cu dimensiunile unei catedrale impozante. The Blue Room, cum a fost denumită „sala de mese” decorată cu țurțuri milenari, nu este, însă, o experiență dedicată oricui și asta pentru că cina la rece costă aproximativ 7500 dolari americani pentru fiecare participant, dar și pentru că trebuie să reziști acolo vreme de șase ore în total.
Merită? Păi să vedem!
Ești preluat de la hotel cu limuzina și dus la un heliport de unde helicopterul te poartă către ghețarii din munții Whistler and Blackcomb. În peștera secretă te așteaptă sous-chef-ul hotelului, David Baarschers, cu preparatele sale exclusiviste, acompaniate de șampanie Krug. Cina include caviar pe pat de zăpadă, stridii, supă de dovleac și trufe, o friptură ribeye cu garnituri și o budincă de ciocolată la sfârșit.
Iar dacă te bate gândul să treci pe acolo, nu uita să îți face rezervare cu două-trei săptămâni înainte pentru că este cerere mare.
Adaugă un comentariu