Zona Floreasca din București a devenit sinonimă cu locurile de ieșit în oraș, fiind împânzită de restaurante cu diverse specificuri. Amavi Garden este printre cele mai noi, deschis în septembrie anul trecut.
Despre restaurantul Amavi Garden
Un spațiu modern care se continuă cu o terasă generoasă, Amavi Garden este povestea spusă de arhitecta Marilena Popa, cea care i-a dat și numele, nu doar identitatea vizuală. Elementele de design contemporan sunt dominate de un perete spectaculos ce flanchează zona de canapele ale localului, iar peretele vitrat către Calea Floreasca și terasa restaurantului lasă lumina să se strecoare artistic înăuntru.
Cele 55 de locuri din interior se extind cu alte 80 de locuri pe cele două terase, una în față și una laterală, iar ambianța localului este uneori completată de serile cu muzică live sau serile tematice.
Despre meniul Amavi Garden
Meniul a fost conceput de echipa restaurantului, condusă de chef Simona Dimana, și este unul internațional, cu accente, însă, puse pe bucătăria italiană. Totuși, din lista de preparate nu lipsesc burgerii sau humusul.
Mâncărurile vedetă rămân pastele, în special tagliatellele gamberi & zucchini, tartarul de ton, ori tonul în crustă de migdale. Deserturile sunt făcute în bucătăria proprie, iar cea mai apreciată este tarta cu măr.
Punctele de atracție ale restaurantului Amavi Garden rămân totuși cuptărul de pizza, din care ies minunății în stil napoletan, și grătarul aflat pe terasă.





Meniul de mâncare este completat de unul bogat de băuturi, dominat de etichete de vin românesc de calitate, de la crame cu tradiție.
Restaurantul Amavi Garden, Calea Floreasca nr. 60, București
Adaugă un comentariu