Restaurante Restaurante de top

Restaurante de top: La Samuelle (București)

După mai bine de 20 de ani de experiență, chef Sami Corodianu a deschis porțile propriului restaurant, La Samuelle, din București, un restaurant cu specific internațional, care te va purta într-o călătorie gustativă pe mai multe continente.

la samuelle 6

Despre restaurantul La Samuelle

Atmosfera din interiorul restaurantului îi invită pe cei care îi trec pragul într-o călătorie culinară în jurul lumii. Tema de design interior a restaurantului este desprinsă din aventurile marilor exploratori ai lumii și din peripețiile personajelor lui Jules Verne. Fiecare element de decor creează povestea unui călător și alimentează apetitul pentru un voiaj în universul gusturilor.

Cu un meniu captivant și creativ, compus din rețete internaționale reinterpretate, ”La Samuelle” își propune să împlinească poftele gastronomice ale celor mai împătimiți gurmanzi. Mai mult, bucătarul șef Sami Corodianu oferă o experiență neașteptată oaspeților și îi surprinde cu preparate personalizate, în funcție de preferințele lor.

Investiția în noul restaurant s-a ridicat la aproximativ 315.000 euro, facilitând o capacitate de 85 de locuri la masă. Adresa restaurantului La Samuelle este Pieța Charles de Gaulle, numărul 3-5 (în rond).

Meniul La Samuelle

Preparatele sunt prezentate într-un mod inedit și grupate în șapte categorii fiecare reprezentând un stil de călătorie. Astfel, cei care au poftă de un City Break se pot răsfăța cu o delicioasă ”Melbourne Cream of Asparagus Soup”, în timp ce iubitorii de aventură pot alege sortimente din secțiunea Explorer. Cei care preferă o călătorie orientată spre cultură pot opta pentru preparatele din zona Gourmet, iar artiștii se pot inspira din deserturile oferite la secțiunea Artisan. Aventura cotinuă în fiecare sătpămână cu preparate surpriză din meniul Secret Travelling. În ceea ce privește băuturile, acestea se regăsesc în secțiunile Lazy in the sun și Business.

Te vei plimba cu papilele gustative din țările nordice până în Australia, din Grecia până la Tokyo, neratând burgerul american, burrata italiană, calamari din Bangkok sau Mallorca, după gust, sau rața marocană. Și încheie masa cu unul din delicioasele deserturi din bucătăria internațională. Noi preferăm Schonbrunn chocolate soufflé.

Foto: Virban Photography

la samuelle meniu1

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro