delta cooking studio
News

Delta Studio lansează Cooking Studio

Delta Studio a inaugurat Cooking Studio – un spațiu de gătit situat din incinta showroomului principal din Str. Progresului nr. 1-3, București, creat în parteneriat cu Franke.

La Cooking Studio vor avea loc periodic ateliere de gătit susținute de Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon MasterChef România, dar este în același timp și locul potrivit pentru team-building-uri gustoase sau sesiuni foto-video apetisante.

Cooking Studio este realizat de Delta Studio, lider în domeniul amenajărilor de interior în România, și Franke, lider mondial în domeniul furnizării de sisteme inteligente pentru bucătării.

Amenajat de arhitecții de interior Delta Studio, Cooking Studio-ul este dotat cu mobilier de bucătărie Formmat, fabricat de Delta Studio, accesorizat cu electrocasnice Franke. Tehnologia Dynamic Cooking permite prepararea alimentelor fără ca acestea să-și piardă calitățile naturale (atât proprietățile nutritive, cât și cele legate de aspect și gust). Cuptoarele Crystal sunt dotate cu inovatoarea Dynamic Cooking Technology, ce permite prepararea unui număr nelimitat de preparate în modul Automat, folosind cele 37 rețete presetate și cele 18 meniuri complete. Plitele cu inducție Smart ajută la economisirea de timp şi de energie, eficienţa fiind aproape maximă; 90% din energia absorbită este transformată în căldură, fără pierderi.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro