Restaurante Restaurante de top

Restaurante de top: Naan (București)

Clasat în topul celor mai bune restaurante din București, conform Trip Advisor, Naan este un loc unde găsești mâncare din bucătăria internațională și un loc liniștit și frumos unde să petreci timpul cu prietenii sau la o cină de afaceri.naan8

Despre restaurantul Naan

Restaurantul a fost conceput în colaborare cu arhitecții din echipa Delta Studio și somelierul Ovidiu Olteanu, cel care conduce acum activitatea Naan.Denumirea restaurantului provine de la pâinea indiană naan, coaptă în cuptorul tandoor, și care se servește condimentată cu mirodenii, ulei și semințe la fiecară masă la Naan Food & Drink Studio. Savoarea pe care o oferă cuptorul tandoor din bucătăria restaurantului este exploatată din plin și pentru alte preparate din mediu.

Restaurantul situat pe bulevardul C.A. Rosetti la numărul 26 se compune din două spații, nivelul parter și nivelul cramă. Capacitatea de așezare la mese este de 55-60 de locuri.

Meniul Naan

Meniul este realizat cu ingrediente provenite în mare parte din agricultura ecologică, de la ferme precum Ferma Sia, din Vâlcea, de unde se achiziționează ouăle, laptele sau carnea de miel. Lista de preparate include rețete vest europene, elemente specifice bucătăriei fusion precum și influențe asiatice.

Astfel, poți să începi cu un carpacio de vită din bucătăria italiană, să continui cu un gazpacho spaniolesc, având apoi de făcut o alegere dificilă între frigăruile de creveți cu lemongrass și sashimi-ul de ton sau curry-ul de miel, pentru a încheia masa cu un deșert american, fie că preferi New York Cheescake sau un carrotcake. Însă periplul culinar pe meridianele pământului este și mai bogat.

Chelnerii sunt pregătiți să explice preparatele, să menționeze toate ingredientele și să sugereze vinul potrivit. Selecția de vinuri se axează pe crame românești, precum Crama Girboiu, Crama Vinarte, Cramele Recaș, Crama Licorna, Crama Darie, Crama Metamorfosis, Cramele Halewood, Crama Segarcea, Crama Cepari, Crama Alira sau Crama Rătești.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro