eisberg
News

Eisberg îți oferă mai mult timp liber

Conceptul de viață sănătoasă și de calitate a adus împreună produsele Eisberg și bistroul Taupe, care au provocat câțiva invitați speciali să trăiască o experiență marcată de inovație și prospețime. Ambianța bistroului Taupe, situat într-un loc plin de tradiție, s-a îmbinat cu preparatele gastronomice moderne și savuroase, bazate pe asocieri inspirate de salate Eisberg și ingrediente de calitate. Meniul a fost pregătit de chef Mihail Rafael, cel care se ocupă de bucătăriile Taupe și Lido’s.

Produsele Eisberg sunt prezente pe piață încă din 1996, și din 2005, de când au început să se adreseze și publicului larg, au inovat permanent.

Sloganul “din pungă direct în farfurie” a atras un segment în creștere al populației, preocupat în special de alimentație sănătoasă dar și de gestionarea eficientă a timpului liber, pe care să-l aloce cu predilecție propriei persoane. Mai concret, salata este gata pregătită de pus în farfurie, fiind spălată la cele mai înalte standarde și porționată exact cât trebuie. Așa că nu mai pierzi timpul cu pregătirile mesei.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro