Food stories News

Flatbread de vară de la Pizza Hut

Una din plăcerile verii este o pizza corcantă cu un pahar de bere rece, nu-i așa? Ok, cel puțin pentru mine așa este… Și cu cât este mai crocantă și bogată pizza, cu atât mai bine. Deci presimt că voi deveni fană a noii pizza Flatbrad de la Pizza Hut.

Noua Flatbread completează meniul cu reţete inedite precum Strawberry&Avocado cu Mozzarella, căpşuni, avocado, brânză de capră, busuioc şi piept de pui la grătar, Ham&Corn cu porumb, şuncă, ardei copt şi brânză sau Italian Heaven care conţine prosciutto, pere în compot şi două tipuri de brânză – Gorgonzola şi Mozzarella. Dar pe lângă acestea, Flatbrad ajunge și în meniul de desert cu o variantă cu Nutella și căpșuni. Printre noutăţile din meniu se regăseşte şi limonada Strawberry Madness, care conţine căpşuni proaspete, frunze de mentă şi lămâie proaspăt
stoarsă.

Campania Flatbread vine și cu o promoţie valabilă până pe 12 august 2018, disponibilă în toate restaurantele Pizza Hut (exceptând locaţiile Pizza Hut Delivery şi comenzile efectuate prin serviciul de livrare). Promoţia cuprinde mii de premii garantate, constând în produse Pizza Hut la următoarea vizită în restaurante și marele premiu: o maşină BMW X1, full option, 4×4 şi cutie automată.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro