Flavorful Insights este un nou concept de cine private, cu componente de învățare și socializare.
În ceea ce privește mâncarea, participanții se vor bucura de preparatele lui Cristian Podosu, care a trecut prin mai multe bucătării importante, iar în cadrul acestor pop-up dinners se va baza pe produse locale și gusturi noi.
„Am început această călătorie în lumea gastronomiei de mai bine de un deceniu. În mare parte autodidact, am avut totuși norocul și onoarea de a lucra alături de alți bucătari pasionați, de la care am avut ce învăța. Ca bucătar, mă consider un artizan ce are onoarea să îți încânte papilele și simțurile, în general”,
spune chef Cristian Podosu.
Însă Flavorful Insights nu este numai despre mâncare, ci și despre învățare.
„Promitem să-ți satisfacem atât apetitul culinar, cât și cele de învățare și socializare. Temele alese vor fi în ton cu atmosfera unei cine între prieteni și vor încuraja discuțiile libere și împărtășirea experiențelor, deci nu te va aștepta o experiență în sala de curs”,
ne lămuresc organizatorii.
Tema primului eveniment, ce va avea loc pe 18 iulie de la ora 19:00, este “Comunicarea pe limba celorlalți”, explorând într-un cadru relaxant cele mai comune stiluri de comunicare și cum să ne înțelegem bine cu oricine, acasă și la birou. Alex Aninoșanu se va asigura că învățarea este distractivă, ca o cină de vară între prieteni.
Cât despre meniu, acesta cuprinde: Serviciu de mezeluri și brânzeturi artizanale românești cu unt și pâine de casă; Cremă de ardei copt cu gorgonzola; Biban de mare cu sparanghel și sos bercy cu icre de Manciuria și Mille-feuille cu zmeură și roiniță. Meniul va fi acompaniat de vinuri atent selecționate, ca să vă bucurați de o experiență completă.
Locurile sunt limitate la 15, pentru a putea asigura o experiență specială. Costul este de 320 de lei și include meniul, pairing de vin și apă și fee-ul invitatului special, cu materialele de învățare, iar rezervările se fac aici.
Adaugă un comentariu