sânge de rocker
News

Hard Rock Cafe are sânge de rocker

Din păcate încă este nevoie să convingem oamenii prin tot felul de artificii să facă gesturi frumoase și atât de necesare. Iar donatul de sânge este unul din ele. Dincolo de micile recomense oferite de stat, recompensa cea mai mare este satisfacția de a face un bine. Și pentru a încuraja acest lucru, diverse campanii încearcă să găsească cele mai creative metode. Muzica, ce a unit mereu oamenii, este una din ele. La fel și mâncarea. Așa că eforturile comune ale celor de la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, matinalul ROCK FM, și Hard Rock Cafe nu rămân neobservate.

România se plasează pe ultimele locuri la numărul de donatori de sânge în Europa: doar 1.7% dintre români donează sânge, de aproape 10 ori mai puțin decât danezii, de 9 ori mai puțin decât britanicii și de 7 ori mai puțin decât olandezii. 1 din 10 pacienți din spitalele din România are nevoie de sânge, însă multe intervenții chirurgicale ajung să fie amânate din cauza deficitului de sânge. Astfel, cei de la Rock FM au inițiat săptămâna trecută, împreună cu Centrul de Transfuzie
Sanguină București și Donorium, o campanie națională de conștientizare și educare a populației, menită să crească numărul donatorilor de sânge și să arate că „România are sânge de rocker”.

Hard Rock Cafe a decis să se alăture campaniei, oferind discounturi de 15% la mâncare și băuturi, până la finalul anului, în baza carnetului de donator.

„Sprijinul pentru această campanie a venit ca un pas firesc, din mai multe motive. Mai întâi, pentru că la rândul nostru credem cu tărie că e nevoie să se facă cunoscută și înțeleasă nevoia de a dona sânge. Apoi, pentru că de Rock FM ne leagă o lungă și frumoasă prietenie și suntem onorați să răspundem “prezent” și la acest apel”,

a declarat Marius Băban, directorul general al restaurantului.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20




Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro