Food stories News

Lapte cu caimac și alte bunătăți integrale

Laptele cu caimac se întoarce la raft, așa promit producătorii celui mai nou brand de lactate, proaspăt lansat.

Lactatele sunt de specialitate, 100% românești, integrale, naturale și minim procesate. Ce înseamnă asta? Păi înseamnă că având materie primă de calitate, laptele este pasteurizat la temperaturi joase, păstrând multe din calitățile sale nutriționale, dar pierzând din lunile de valabilitate pe care le au alte produse mai mult pasteurizate. Așadar, termenul său de valabilitate este de doar 14 zile și nu poate fi lăsat afară din frigider mai multe de 3-4 ore. De asemenea, nivelul său de grăsime variază între 3,8 și 4,1% pentru că este un lapte integral, nestandardizat.

Fabrica de procesare de ultimă generație a Lăptăriei cu caimac se află vizavi de fermă, pentru ca laptele să ajungă imediat pe linia de producție, neatins de om sau de aer, la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.

Pentru început, Lăptăria cu caimac readuce la rafturi laptele cu caimac, îmbuteliat în recipiente din sticlă de 1 litru, iar produsele vor fi distribuite în magazinele Mega Image din București. În decurs de câteva săptămâni, gama din magazin se va extinde cu iaurt, sana, caș proaspăt și caș zvântat, iar în planul ceva mai îndepărtat apar și smântâna pentru frișcă, smântâna coaptă și laptele condensat.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro