Food stories News

Marea vine la Laguna Verde

Devenit deja o tradiție, Festivalul Scoicilor de la Laguna Verde din Balotești, lângă București, ajuns la cea de-a șasea ediție, va avea loc în weekendul următor, de pe 22 până pe 24 iunie, între orele 12 și 22.

Acum că ți-am făcut programul pentru zilele viitoare, hai să îți spunem și ce se întâmplă acolo. Păi, în primul rând, scoici! Multe scoici, gătite pe plite, în fața participanților. Dar nu doar scoici, deci dacă nu îți plac aceste fructe de mare, ai din ce să alegi. Hamsiile și rapanele sunt și ele în meniu. Iar pentru produsele nemarine, cei de la Lagună l-au invitat pe campionul Leonard Doroftei să intre în ring cu o porție sănătoasă de burgeri.

Desertul este asigurat de opțiunile precum clătitele și înghețata, dar și canoli ale faimosului Zobuian. În rest, petrecere câmpenească, relaxată, deci nu îți pune tocurile sau pantofii de lac.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro