hard rock cafe
Food stories News

Meniu nou la Hard Rock Cafe București

Meniul consacrat de la Hard Rock Cafe rămâne în picioare cu porțiile imense și delicioase, dar periodic el se îmbogățește cu ediții limitate. Așa s-a întâmplat și acum, când produsele din gama Infused with Love ies în față ca să își încânte publicul cu gusturile infuzate cu diverse tipuri de alcool.

Meniul oferă posibilitatea gurmanzilor să experimenteze combinații inedite în rețete americane autentice:

  • Whisky Bacon Jam Sladers – trei mini burgeri din carne de vită, acoperiți cu branză Cheddar și dulceață de bacon și whisky Johnnie Walker, serviți în chifle rumenite, alături de cartofi prăjiți.
  • Bourbon Glazed Pork Ribs – coaste de porc afumate și condimentate, infuzate cu sos Bulleit Bourbon BBQ, servite alături de cartofi prăjiți, salată coleslaw și paste Cavatappi cu brânză.
  • Grilled Salmon – somon la grătar servit pe un pat de quinoa, orez și usturoi copt, cremă proaspătă de brânză și piper negru. Pentru o savoare unică, se adaugă castraveți murați infuzați cu gin Tanqueray.
  • Tequila & Lime Chicken Fajitas – pui marinat cu tequila Jose Cuervo și lămâie verde, preparat la grătar și asezonat cu condimente în stil Tex Mex, servit cu ardei dulce rosu, salata de porumb copt, ardei jalapeños la grătar și ceapă marinată.
  • Southern BBQ Sladers – fâșii fragede din carne de porc, pe un pat de mere crocante, răsfățate cu sosul Bulleit
  • Bourbon BBQ și salată coleslaw, servite în mini-chifle rumenite și acompaniate de cartofi prăjiîi.
  • Crispy Chicken Sladers – pui crocant în aluat cu bere, asortat cu brânză Monterey Jack și castraveți murați, servit în mini chifle alături de cartofi prăjiți.

Meniul este completat de cocktailuri create de un mixologist de top, cu cele mai aromate ingrediente ce pot fi servite, la cerere, într-un pahar de colecție. Veti putea incerca Bourbon Brownie Sundae – mix de Bulleit bourbon, brownie, înghețată de vanilie, frișcă și caramel sărat. Pentru combinatiile exotice, puteti alege Rock House Punch – rom alb și negru mixat cu sucuri tropicale și stropit cu infuzie de ghimbir.

Meniul va fi disponibil până pe 28 octombrie.

Vezi si noul meniu de la La Vinuri.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro