Cinele la Palat, nunțile și alte evenimente ce au loc la Palatul Știrbei s-au îmbogățit cu noi preparate inspirate din vasta experiență a chef-ului Antonio Passarelli.
Noul meniu de la Palatul Știrbey, la prepararea căruia a participat ca invitat de onoare și fiul lui Antonio, Michael, cuprinde preparate precum terină de foie gras cu chutney de mere și sos de zmeură, file de lup de mare cu vinete confiate, bourguignonne de vită pe tagliatelle cu aromă de trufe și aspic de portocale, frișcă cu sambuca și cremă de zabaione.
Deși cele mai noi preparate semnate de chef-ul TV Paprika au denumiri lungi, plating spectaculos și arome inedite, chef Passarelli spune că „să fii bucătar înseamnă să lucrezi cu suflet”, fără a-ți da aere de mare maestru. „Meniul a fost extrem de greu de făcut, pentru că nu puteam să fac o bucătărie italiană, nici una românească, așa cum era când am venit eu (mici, cocoșei și mai știu eu ce) și atunci ne-am gândit ce ar mânca un boier nobil de suflet – atenție, nu de bani, de suflet! Un altfel de meniu”, a explicat Antonio.
Adaugă un comentariu