wineclub vinexpert
Food stories News

Meniu nou la Vinexpert

Cele două locații Vinexpert, cea din Piața Victoriei și Wineclub, de la Piața Unirii, își modifică meniul, venind cu preparate selectate din bucătăria internațională.

Noi platouri de charcuterii și brânzeturi, empanadas con carne și sos de vin roșu sau cu spanac și brânzeturi nobile, tartar de ton cu icre și fructe de pădure, quesadilla în trei culori cu piept de curcan poșat ori cu fasole roșie și ciuperci, parfait-uri cu fructe de pădure și crumble cu mere sunt printre preparatele proaspăt introduse în meniu.

Fiecare fel de mâncare sau platou are asociat în meniu și câte un vin potrivit, ales din cele 1000 de etichete de vinuri la sticlă, din care 100 pot fi servite și doar la pahar. O specialitate a casei o reprezintă și Cava Sangria, o sangria fresh, de vară, făcută cu cava și multe fructe. Pentru sezonul estival sunt în meniu și smoothie-uri pentru cei nu vor să se delecteze cu vinuri.

The Wine Club. Splaiul Unirii nr. 20.
The Wine Bistro Calea Victoriei nr. 155

Citește și despre noul meniu de la Kilkenny Irish Pub.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro