kilkenny irish pub
Food stories News

Meniu nou la Kilkenny Irish Pub

La un an de la deschidere, cel mai nou Irish pub din Centrul Vechi al Bucureștiului, Kilkenny Irish Pub, își așteaptă oaspeții cu un nou meniu creat astfel încât să atingă toate preferințele clienților.

Noul chef, Alin Țurlete a gândit un meniu scurt, dar cuprinzător, pe gustul fiecărui gurmand. Așa că acum ai de ales între pulpă de rață confiată, supă cremă de dovleac cu ghimbir, sandviș cu pastramă de vită sau sau snacks-uri speciale pentru bere.

Din meniul vechi, însă, au rămas feluri vedetă precum fish & chips, platoul transilvănean, un festin pentru mai multe persoane cu ceafă de porc, mici, cârnați, cotlete de miel, cartofi și murături, sau mic dejunul englezesc, cel atât de sățios cu ouă prăjite, fasole, bacon, cârnați și cartofi prăjiți.

Meniul de desert s-a îmbunătățit și el cu prăjituri preparate în bucătăria de la Kilkenny și expuse în vitrina frigorifică din pub. Tot de acolo poți să îți alegi și unul din ginurile infuzate în casă, pregătite special de echipa de barmani a localului.

Meniul de beri speciale și whiskey-uri de la Kilkenny Irish Pub și-a adăugat și el câteva etichete noi, însă abundența lor era dinainte recunoscută.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro