Restaurante Restaurante casual dining

Kilkenny Irish Pub – Centrul Vechi (București)

Nu e doar un Irish Pub din Centrul Vechi al Bucureștiului, ci este și cel mai recent. Deschis în vară, în locul altui pub, odată cu venirea toamnei a trecut printr-o serie de renovări și redecorări, astfel încât să surprindă cât mai bine atmosfera irlandeză.

Despre Kilkenny Irish Pub

În inima epicentrului distracției din Capitală, pe strada Franceză, Kilkenny este un pub care te poartă că plaiurile înverzite ale Irlandei, exact pe pajiștea castelului cu același nume, pe care îl vezi imediat ce treci pragul localului. Pictura murală impozantă a fost realizată de pictorul George Stanciu.

Spațiul este compartimentat, oferind acea senzație intimă de pub, iar partea din spatele barului este cu adevărat discretă, locul unde poți ieși la o bere cu prietenii fără a-ți fi teamă că te vede cine nu trebuie. Iar dacă din contră, vrei să fii un observator al spectacolului străzii, locurile din dreptul geamurilor ample spre stradă sunt cele mai potrivite.

Obiecte de decor culese din pub-uri irlandeze autentice definitivează atmosfera.

Despre meniul Kilkenny Irish Pub

Fiind un pub, mâncarea nu ocupă un capitol la fel de vast precum cel al berilor, însă nu este de ignorat. Meniul este unul specific pentru un astfel de local, de la clasicul fish and chips, servit cu sos tartar și piure de mazăre, exact ca în Irlanda, la burgeri, pizza, dar și câteva specialități tipic irlandeze. Fiind situat în Centrul Vechi, pub-ul oferă și câteva specialități românești, precum micii sau pastrama de oaie. Însă pentru un pint de bere cel mai bine este să alegi unul din preparatele de împărțit cu prietenii, cum ar fi Irish nachos sau The Work-out combo, cu baghete de mozzarela, bile de brânză cu jalapeno, inele de ceapă și cartofi prăjiți.

Nu la fel stă treaba și la capitolul băuturi, acolo unde meniul bogat răspunde dorințelor tuturor. De la varietatea impresionantă de beri cu personalitate la sticlă sau la draught, la multele sticle de whisky ce împodobesc rafutirle barului și își așteaptă consumatorii avizați. Și dacă tot ești nu rata o cafea irlandeză, „întărită” cu whisky autentic.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro