suman d41
Drinks News

Noul distilat românesc: SUMAN D41

Noul distilat premium din struguri este o reinterpretare a tăriilor tradiționale românești, reprezentând melanjul dintre vechi și nou, tradiție și inovație. SUMAN D41 se alatură categoriei premium a distilatelor din struguri, cu notorietate pe plan internațional. Alexandrion Group și-a dorit să creeze o băutură nouă care să readucă valorile românești în atenția publicului și să ducă tradiția mai departe.

SUMAN D41 vine ca soluție a unei probleme existente: de ce nu putem să mixăm în cocktailuri distilatele uzuale locale? În istoria băuturilor tradiționale românești, țuica, palinca și rachiul au avut un rol definitor, însă aromele lor fiind foarte puternice, ascund mixul prin prezența lor. Suman D41 a fost astfel creat pentru a fi ușor de folosit în mixuri.

Numele SUMAN a venit organic din esența poveștii, făcând referință la portul tradițional românesc cu același nume și la momentele cruciale din istorie în care acesta a fost prezent. Băutura în sine este o reinterpretare a unui gust secular, rafinat pentru a-l face contemporan.

Marius Gogoașă, manager Exquisite Bar Solutions a conturat calitățile cheie ale băuturii pe scena BRIFT în momentul lansării, dar și în cadrul seminarului dedicat:

Distilatul cu o tărie de 41 de grade este realizat dintr-o combinație de fetească regală și muscat ottonel, fermentat cu drojdii atent selecționate de către un specialist francez. După procesele de distilare, rectificare și filtrare s-a obținut Suman D41, ce poate fi folosit ca bază principală pentru cocktail-uri.

Lansarea SUMAN D41 a fost un moment memorabil în cadrul primei zile de BRIFT, participanții aflând în exclusivitate povestea și barmanii învățând cum să îl asocieze în băuturile lor.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro