liliac titan
Drinks News

O nouă ediție limitată Titan de la Liliac

După succesul lansării în 2016 a vinului exclusivist Titan – Fetească Neagră, Crama Liliac vine cu o reeditare a celui mai titrat vin din portofoliu.

Precum prima serie, Titan este tot o Fetească Neagră atent selecționată, un vin maturat în baricuri de stejar transilvănean timp de 24 luni, la care se adaugă încă 12 luni în sticlă. Prezentarea va fi similara cu cea din ediția anterioară, sticla Bordeaux de 900 grame, gravată cu emblemă din piele naturală lucrată manual.

Feteasca Neagră din Titan este corpolentă, echilibrată în tanini, cu note de vanilie, vișine bine coapte și o atingere fină de scorțișoară. Ediția este limitată la aproximativ 900 de sticle, vinul fiind disponibil doar la comandă sau în magazine specializate.

Crama Liliac este situată în arealul viticol Lechința, având 52 de hectare de viță de vie în centrele viticole Vermeș-Lechința și Batoș. În vinurile Liliac, pe lângă soiurile tradiționale româneşti, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă internațională.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro