johnnie walker
Drinks News

Pocket Scotch: whisky de buzunar, gata să te însoțească oriunde

Mai știți voi sticluțele alea metalice cu care cowboy-i din westernuri făceau furori și care apoi au devenit un accesoriu pentru orice dandy? Ei bine, moda se schimbă, dar valorile rămân. Așa au apărut variantele mult mai trendy ale sticlelor de whiskey pentru buzunar.

Pocket Scotch s-a lansat săptămâna trecută pentru 4 dintre cele mai cunoscute branduri de whisky: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label. Ele au un ambalaj portabil, inovator, ce încape în buzunar, care adresează noi consumatori în categoria de whisky și creează noi ocazii de consum – întâlniri cu prietenii, festivaluri sau picnicuri.

Noua inovație a producătorilor de scotch whisky nr. 1 la nivel mondial (conform IWSR 2018), Pocket Scotch, oferă ocazia fanilor acestuia să se bucure de băutura preferată în cele mai spontane momente. J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label Pocket Scotch 20 cl. sunt disponibile, din această toamnă, atât în marile lanțuri de magazine, cât și în comerțul de proximitate.

J&B Rare Scotch este whisky-ul nr. 1 în România (în categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen). J&B Rare este unul dintre cele mai versatile whisky-uri din lume fiind alegerea perfectă pentru cocktailuri. Gustul său echilibrat și plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de whisky atent selecționate. Noua variantă Pocket Scotch întărește caracterul social al J&B.

Singleton este un single malt din Speyside, perfect echilibrat, bogat, cu o textură catifelată, potrivit pentru cei care preferă whisky-uri aromate. Delicatețea single malt-ului, cu o vechime de 12 ani, se datorează în parte calităților rar întâlnite ale apei utilizate și astăzi în procesul de distilare.

Cel mai vândut blended Scotch din lume, Johnnie Walker Red Label este un amestec consistent și robust de până la 35 dintre cele mai bune varietăți de whisky. Are un gust bogat, abundent, dulce și afumat, aroma este de fum și mirodenii dulci, cu o notă de vanilie, iar culoarea este aurie cu tente de roșu.

Johnnie Walker Black Label este un sortiment legendar, recunoscut ca etalon pentru alte blenduri de lux. În compoziţia blendului intră doar sortimente de whisky învechite minimum 12 ani, ce provin din cele patru colţuri ale Scoţiei.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro