cei mai buni
News

Premianții din horeca în 2023

Horeca Insight premiază de 16 ani restaurantele și profesioniștii din domeniul horeca din România. Săptămâna trecută a avut loc gala acestui an care a desemnat premianții din horeca în 2023 în cadrul unui eveniment black tie la care bucătarii au lăsat tunica pentru costum și furnizori, oameni de comunicare, manageri, barmani și barista s-au întâlnit pentru a pregăti trendurile anului ce vine. Voturile s-au cumulat din cele ale unui juriu de profesioniști și cele ale publicului, iar rezultatele au fost după cum urmează:

  • Cel mai bun restaurant cu specific tradițional românesc: Caru’ cu Bere
  • Cel mai bun restaurant cu specific românesc modern: Noua Bucătărie Românească
  • Cel mai bun restaurant cu specific oriental: Zaitoone
  • Cel mai bun restaurant cu specific mediteraneean: Caju by Joseph Hadad
  • Cel mai bun restaurant cu specific asiatic: Zen Sushi
  • Cel mai bun restaurant steakhouse/ burger: Osho
  • Cel mai bun bistro: Fratellini
  • Cel mai bun gastrobar: Biutiful by the Lake
  • Cel mai bun quick service restaurant: Avocadoo
  • Cea mai buna companie de catering: Fratelli Catering
  • Cea mai bună companie de delivery: Glovo
  • Cea mai buna locație cu livrare proprie: Jerry’s Pizza
  • Cea mai bună cafenea/ ceainărie: 5 to go
  • Cea mai bună patiserie/ cofetărie/ brutărie: French Revolution
  • Cel mai bun lounge: Loft
  • Cel mai bun hotel/ boutique hotel/ pensiune: The Marmorosch Bucharest
  • Cea mai bună locație nou deschisă: La Hambar

Gala Horeca Insight a premiat și oamenii din spatele industriei, nu doar restaurantele. Astfel, Valentin Hristu (Pâine și vin) a primit premiul pentru cel mai bun manager. Cel mai bun chelner a fost desemnat Silvian Vechiu (Fratelli), iar cel mai bun barista, Vlad Ungureanu (Bean to Cup), în vreme ce barmanul anului este Robert Slevoacă (Uanderful). Sergiu Nedelea (Uva) este somelierul anului, iar la capitolul dulciuri, Ana Consulea (Zexe Brasserie) a primit premiul pentru cel mai bun pastry chef.

CITEȘTE ȘI
Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională

Chef-ul anului a fost desemnat Alex Petricean (Noua Bucătărie Românească).

S-a mai desemnat și furnizorul anului, și anume Parmafood. Iar omul anului în horeca este Radu Savopol, owner 5 to go. Publicul și-a desemnat și el câștigătorii, iar aceștia au fost 5 to go pentru cafenea, Stâna Turistică Sergiana pentru restaurant cu specific românesc tradițional și Hard Rock Cafe, cel mai bun steakhouse/ burger. Iar premiul special Horeca Insight l-a primit chef Nico Lontras, mintea creativă și mâinile dibace din spatele restaurantelor de la Casa Timiș.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




Booking.com