Yotam Ottolenghi va deschide primul său restaurant din afara Marii Britanii în hotelul Mandarin Oriental din Geneva, Elveția, ce este descris ca „o experiență culinară mediteraneană vibrantă”.
Potrivit grupului, restaurantul va fi inspirat de etosul restaurantului ROVI din Londra și „va prezenta un meniu centrat pe legume, arome îndrăznețe și un accent pe fermentație și gătit la foc”.
Deschiderea are loc într-o perioadă de schimbări în cadrul companiei, odată cu plecările recente ale directorului executiv Emilia Foa și ale directorului de operațiuni Michael Farquhar. Foa, care a fost în funcție timp de doi ani, a fost adus în afacere după ce a lucrat la branduri de consum high-end, inclusiv Burberry, pentru a muta grupul de restaurante pe piețele internaționale.
La începutul acestui an, compania a lansat o gamă exclusivă de vânzare cu amănuntul în cadrul Waitrose, inclusiv amestecuri de condimente aromatice, sos pentru paste și o marinadă pentru shaorma, marcând prima sa apariție pe rafturile supermarketurilor.
Adaugă un comentariu