bd decebal
Restaurante Restaurante casual dining

Rich Vip Lounge (București)

Odată cu resuscitarea industriei horeca după cea mai lungă pauză din istorie, vrem să ieșim mai mult și să descoperim locuri noi. Printre acestea este Rich Vip Lounge, un restaurant-lounge situat pe bulevardul Decebal, unul din polurile de ieșit în oraș din București.

Despre restaurantul Rich Vip Lounge

Deschis în mai 2021 cu un soft opening, în iunie a avut lansarea oficială la care au participat vedete, food bloggers și influenceri, majoritatea prieteni ai lui Victor Slav, proprietarul restaurantului. El și-a așteptat invitații cu prosecco Bottega Gold și o selecție de preparate de petrecere, gândită special pentru eveniment din meniul obișnuit.

Restaurantul dispune și de spațiu interior, dar și de o terasă decorată cu multe plante exotice, ce evocă senzația de junglă, care se împletește cu jungla urbană a zonei proaspăt renovate.

Designul interior a fost gândit individual pe fiecare cameră, iar stilul său este unul glamour învăluit în detalii neoclasice.

„Rich nu trebuie luat ca atare. Când ne-am gândit la nume, am căutat ceva fresh, catchy, monosilabic, un nume ce te cheamă în locație și care, odată ajuns acolo, te face să te îndrăgostești de preparatele culinare și nu numai”, povestește Victor.

Maimuța cu coroană regală, cea care a dat conceptul acestei locații, este simbolul unei nestamate în sălbăticie.

Despre meniul Rich Vip Lounge

Preparatele sunt inspirate din bucătăria mediteraneeană, dar au și influențe asiatice, întregul meniu fiind gândit de Alin Barabancea, chef cu o experiență de 15 ani și brand ambassador Selgros.

Rich Vip Lounge este deschis încă de la primele ore ale dimineții, așa că poți veni să iei micul dejun aici, iar cel mai important preparate pentru această masă a zilei sunt clătitele royal cu somon gravlax și guacamole acompaniate de o salată de valeriană cu caju.

Alte preparate vedetă ale meniului sunt măduva în stil asiatic, tacos-ul homemade, supa tom kha, salata de ton cu dulceață de mango cu wassabi și unt de arahide, dar și pieptul de rață sau cotletul de porc iberic.

Pentru selecția de brânzeturi, bucătăria de la rich Vip Lounge lucrează cu producători locali din zona Sibiului.

Meniul de desert se bazează pe preparate unice în București, cum ar fi gălueștele de griș umplute cu castane, trufa de tiramisu, dar și un cheesecake descompus cu sos de yuzu.

Vinurile au fost alese cu atenție, meniul de vinuri variind în funcție de sezonalitate și reactualizarea meniului de mâncare, iar cafeaua este una de origine, din Columbia.

Rich Vip Lounge – Bd. Decebal nr. 9, București

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro




Booking.com

TukTuk.ro