inchidere restaurant
News Uncategorized

Se închide restaurantul Le Gavroche din Londra

La prima vedere, poate că nu este de interes pentru noi închiderea unui restaurant londonez. Însă având în vedere că Le Gavroche este unul din cele mai emblematice localuri din Londra, cu o istoria de mai bine de jumătate de secol, închiderea este una surprinzătoare.

Condus de celebrul chef Michael Roux jr, cu două stele Michelin, restaurantul se închide pentru public sâmbătă, 13 ianuarie, fără să dea faliment, ba din contră, ci doar din dorința proprietarului de a duce o viață mai liniștită, fără presiunea pe care un astfel de loc o pune pe umerii săi în fiecare zi.

Închiderii pentru public îi vor urma trei cine caritabile și apoi, pe 27 ianuarie, oaspeții sunt invitați la o zi a porților deschise, în care vor putea achiziționa cărțile de bucate ale restaurantului, vinul, produsele promoționale, cum ar fi tricourile și șorțurile de bucătărie, mobilierul, vesela și echipamentele din bucătărie, toate la prețuri promoționale.

Brand-ul Le Gavroche rămâne însă pe piață pentru evenimente speciale, cine de tip pop-up, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate.

CITEȘTE ȘI
Piramidele dulci ale lui Sam Kaplan

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com