Food stories News

Sorbetul vegan de ciocolată este senzația verii

Mâine se anunță prima zi caniculară din această vară. Și ce merge cel mai bine pentru o astfel de zi? Da, și un pahar de rose frapat, dar parcă și o înghețată aromată, fină și răcoritoare. De partea aceasta s-au ocupat și cei de la Antica Gelateria del Corso, venind cu noi arome pentru acest sezon, dar și de Gran Crema, înghețata care se bea.

Cel mai interesant, care este dedicat tuturor, este sorbetul vegan de ciocolată, pregătit cu ciocolata Perugina. Acest sortiment este o premieră absolută în România si este creat exclusiv cu arome naturale. Alături de acesta, două noi gusturi vor fi disponibile în România – caramelul sărat și Biscotto, un mix de înghețată cremosă de vanilie și bucățele de biscuite cu ciocolată.

Aceste 3 noi arome întregesc mixul Antica Gelateria del Corso, care mai cuprinde și alte sortimente, dintre care 4 gusturi vegane și gluten free (lămâie, căpșune, mango și pepene galben, cu bucăți de fructe în interior), dar și 3 gusturi create special pentru copii. În plus, toate aromele brandului sunt create respectând rețeta originală, inventată acum peste 120 de ani în Parma, doar cu ingrediente de origine și arome naturale, fără conservanți și coloranți artificiali.

Dacă deja ți-am făcut poftă, sigur vei găsi un punct de vânzare în București, Brașov, Sibiu, Oradea și pe litoral.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro