cremeria emilia
News

A noua locație Emilia Cremeria s-a deschis în Promenada Mall

Îți place înghețata, nu-i așa? Hai, recunoaște, că nu mai spun la nimeni! Însă îți spun ție că acum poți să te bucuri de și mai multă înghețată. Și încă niște alte chestii bune și dulci pentru că Emilia Cremeria a mai deschis o locație, de data aceasta în Promenada Mall din București, alăturându-se celorlalte opt din Băneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceză – Centrul Vechi, Park Lake, în București și Mamaia-Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca.

Ingredientele sunt de cea mai bună calitate, folosind produse tipice regionale IGP și DOP, care se reflectă în calitatea înghețatei. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepară, în fiecare zi, în laborator, amestecul pentru producția zilnică de înghețată proaspătă, în timp ce, în fiecare an, se lansează noi sortimente menite să îndeplinească orice dorință și poftă de înghetată.

Fiind magazinul cu numărul 9, iubitorii Emilia Cremeria au avut toate motivele să se simtă ca în al nouălea cer, răsfățându-se cu 20 de sortimente de înghețată.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro