draught
News

Tappster, noul sistem draught self-pouring disponibil în HoReCa

Tuborg România lansează primul sistem de draught self-pouring pentru HoReCa, Tappster. Pentru început, sistemul este disponibil în 10 locații din București, urmând ca până la finalul anului numărul să crească la 20 în toată țara, lista completă a acestora fiind actualizată în cadrul aplicației Tappster.

Tappster este o aplicație inovatoare, ce îmbină ideal experiența consumatorului de servire și consum de bere, cu profitabilitatea operatorilor HoReCa. Acesta este un sistem profesional de draught disponibil exclusiv pentru partenerii Tuborg România, ce livrează consumatorului final, pentru început, două tipuri de bere: Tuborg și Bucur. Această inovație a fost dezvoltată cu gândul la confortul clientului final, pentru a face consumul de bere mai accesibil și mai sustenabil, totodată.

Aplicația Tappster este disponibilă atât pentru IOS, cât și pentru Android. Consumatorul descarcă aplicația, trece printr-un proces de înscriere simplificat în urma testelor realizate pentru a ajunge la un rezultat optim de utilizare și introduce detaliile cardului pe care dorește să îl folosească pentru plățile din aplicație. În locație, clientul scanează codul QR aferent sistemului Tappster, își pune singur câtă bere dorește și plătește către operatorul HoReCa direct din aplicație, fără alte filtre.

Tappster este un sistem avantajos pentru locațiile HoReCa, pentru că încurajează consumul prin disponibilitatea imediată a aparatului de draught în sală, creșterea volumului prin crearea unui punct suplimentar de servire, fără resurse extra alocate, reduce spațiul de depozitare aferent navetelor cu sticle și este ușor de operat. De asemenea, oferă o nouă experiență consumatorului final prin lipsa timpilor de așteptare pentru un nou pahar de bere, controlul exact al cantității pe care o dorește, plata instant pentru fix cantitatea consumată fără a fi nevoie de numerar și are totodată și o componentă prietenoasă cu mediul – reumplerea aceluiași pahar consumă mai puțină apă, electricitate și detergenți dăunători mediului.

Pentru prima utilizare a aplicației, Tappster oferă un discount de 50% utilizatorilor, indiferent de cantitatea turnată cu această ocazie înainte de finalizarea plății.

Inovațiile precum aceasta sunt definitorii pentru Tuborg România, reflectă atenția la nevoile consumatorilor și sunt rezultatul promisiunii companiei de a oferi consumatorilor experiențe asociate consumului de bere.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro