Lansat în parteneriat cu Parmigiano Reggiano, programul 50 Best Restaurants Scholarship este deschis bucătarilor din întreaga lume cu mai puțin de trei ani de experiență într-o bucătărie profesională sau într-un mediu similar.
Candidatul câștigător va avea oportunitatea de a experimenta stagii la două dintre cele mai importante restaurante din lume, inclusiv EI Celler de Can Roca din Girona, Spania, care a fost votat anterior Cel mai bun restaurant din lume în 2013 și 2015 și face acum parte din Hall of Fame Best of the Best.
În timpul etapelor, câștigătorul va primi o alocație financiară pentru cheltuielile de trai și pentru a-l ajuta să se bucure de orașele gazdă.
„Suntem încântați să reintroducem apreciata bursă 50 Best Restaurants Scholarship pentru 2025”, spune William Drew, director de conținut pentru The BSSS. „Este o inițiativă pe care am fost nerăbdători să o readucem și suntem deosebit de încântați să colaborăm cu Parmigiano Reggiano, un brand care împărtășește angajamentul nostru de a educa următoarea generație de bucătari aspiranți. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicații din întreaga lume pentru această oportunitate unică în viață pentru cineva de a-și accelera cariera spre noi înălțimi.”
Aplicațiile pentru bursă se vor deschide la 17 martie prin intermediul site-ului The World’s 50 Best Restaurants și se vor încheia la 31 martie.
Pentru cererea inițială, candidații trebuie să trimită un scurt videoclip introductiv și să răspundă la întrebări privind filozofia, viziunea și aspirațiile lor culinare, care vor fi evaluate de un grup de reprezentanți de rang înalt ai 50 Best Restaurants.
Aceasta va fi urmată de două runde suplimentare, inclusiv crearea unei rețete cu Parmigiano Reggiano, până la anunțarea câștigătorului, care va face parte din ceremonia The Worlds 50 Best Restaurants, care va avea loc la Torino, Italia, la 19 iunie.
Adaugă un comentariu