trattoria rossini
Food stories News

Trattoria Rossini crește cu Secret Garden

De curând, Trattoria Rossini s-a extins cu o nouă zonă de terasă, ascunsă în spatele unui pâlc de copaci, ce a devenit imediat Secret Garden, o grădină secretă în mijlocul orașului.

Cu un aer romantic în zona de lounge a grădinii și locuri pentru luat masa în zona de intrare, Secret Garden te poartă într-o poveste cu conace înconjurate de grădini secrete, deși este situată chiar vizavi de Sala Polivalentă din București. Aici, în unele seri de vară, saxofonul live al Doinei Spătaru umple spațiul verde cu acordurile sale.

Meniul este același cu al trattoriei, deci unul cu specific italian, condimentat și cu preparate românești, alături de care selecția de vinuri și cafea este una destul de bogată.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro