Food stories News

Uber Eats vine gratis

Unde ai chef să mănânci azi? În parc? Pe malul piscinei? Pe terasa de la birou? Că doar e vară (cel puțin calendaristic, chiar dacă întreaga țară este prinsă sub coduri colorate de ploi) și mesele în aer liber sunt o adevărată desfătare. Și pentru că na, vine concediul sau tocmai a trecut, și bugetul este sub control, cei de la Uber Eats s-au gândit ca până la sfârșitul verii să ai parte de livrare gratuită.

Uber Eats a intrat în București în urmă cu o lună și de atunci vezi peste tot prin trafic bicicliști cu ghiozdanul termo-rezistent verde în spate, grăbindu-se să livreze mâncarea la destinație. Mâncare care uneori poate fi foarte multă. Cum ar fi 26 de feluri într-o singură comandă… Da, da, aceasta este doar una din fazele simpatice adunate din statistici în decursul acestei luni. Tot din ele mai aflăm că shaorma de pui, kebabul și gogoșile sunt cele mai des comandate, iar timpul mediu de livrare este de 39 minute. Dar a existat și un record de 5 minute și 45 de secunde. Așa da!

Și dacă nu știi ce să alegi din multitudinea de restaurante afiliate platformei Uber Eats, atunci fă și tu ca ceilalți și alege unul din top 5 preferate de utilizatori: Aria Gourmet, Burger Van Bistro, Divan Express, King Rolls și Nicolai.

Iar dacă pleci în vacanță, ține aplicația aproape pentru că ai mari șanse să o poți folosi și pe acolo, având în vedere că este disponibilă în 200 de orașe din 30 de țări. Poftă bună!

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro